Дигитален печат

Related posts

Папки

 Печатење на папки на 300гр. хартија во колор со сјај или мат пластифицирање. Можност за еднострано и двострано печатење.

Table Tent

Изработка на table tent во фул колор. – со сјај и мат ламинација – 300гр. хартија – еднострано и двострано.

CD и DVD

Печатење на CD и DVD режење на истите и изработка на омот од хартија + пластична опаковка.