Related posts

Постери

Печатење на постери на хартија (150гр., 200гр., 300 гр., ) мат и сјај до А3+ формат во фул колор еднострано и двострано.

Календари

Изработка на календари во фул колор. – столен и ѕиден календар со различен број на страници – со сјај и мат ламинација – со...