Related posts

Беџ

Изработка на беџ со димензија од 58mm и 38mm со дизајнирана површина. – метална основа и метална игла

Нотеси

Печатење на нотеси во различни големини со внатрешен и надворешен фул колор. – корица со сјај и мат ламинација – метална и пластична...