Нотеси

13-notesПечатење на нотеси во различни
големини со внатрешен и
надворешен фул колор.
– корица со сјај и мат ламинација
– метална и пластична спирала.

Related posts

CD и DVD

Печатење на CD и DVD режење на истите и изработка на омот од хартија + пластична опаковка.