Related posts

Брошури

Печатење на брошури во различни големини во фул колор. – со сјај и мат ламинација – хартија со различна дебелина.

Дома

Отворени работни места за позиција Графички дизајнер:  Дизајн и графичко уредување на рекламни материјали и останати маркетинг и промотивни...

Беџ

Изработка на беџ со димензија од 58mm и 38mm со дизајнирана површина. – метална основа и метална игла