Хенгери

22 hengeriИзработка на хенгери во фул колор
во различна димензија на ПВЦ
фолија.

– со сјај и мат ламинација
– каширање на форекс и пенокартон
– еднострано и двострано
– со и без механизам за закачување.

Related posts

CD и DVD

Печатење на CD и DVD режење на истите и изработка на омот од хартија + пластична опаковка.