Светлосни реклами

indoor-advertising-poster-mockup

   Изработка на светлосни реклами во
   различни димензии според вашите
   потреби.
   – еднострани и двострани
   – 3D ефект

  Related posts

  Нотеси

  Печатење на нотеси во различни големини со внатрешен и надворешен фул колор. – корица со сјај и мат ламинација – метална и пластична...

  Услуги

  Дваесетгодишното искуство со графичкиот дизајн не прави посебни во оваа дејност со што се добива уникатност и брзина во реализирањето на вашите...

  Хенгери

  Изработка на хенгери во фул колор во различна димензија на ПВЦ фолија. – со сјај и мат ламинација – каширање на форекс и пенокартон...