Пвц фолија

product-hugerect-661570-202732-1460545089-ad6e2d52f88ea9fc7d05d175ed4fe4a6-460545090_type_hugerect_nid_661570_uid_202732_0

   Печатење на ПВЦ фолија во зависност
   од вашите потреби со и без ламинација
   (заштита).
   Видови фолија:
   – мат
   – сјај
   – проѕирна
   – филм фолија

  Related posts

  Декларации

  Печатење на декларации во различни димензии на хартија и муфлон. – цени за производи со декларација – генерирање на различен тип на...

  Календари

  Изработка на календари во фул колор. – столен и ѕиден календар со различен број на страници – со сјај и мат ламинација – со...