Хартија

2-hartija

   Печатење на хартија, еднострано и
   двострано со фул колор и различна
   димензија.
   Видови хартија:
   – blueback
   – 170 гр. хартија
   – 250 гр. хартија
   – фотохартија

  Related posts

  Услуги

  Дваесетгодишното искуство со графичкиот дизајн не прави посебни во оваа дејност со што се добива уникатност и брзина во реализирањето на вашите...

  Банер

  Печатење на банери и продажба на истите. – Квик банери – Рол банери – Банери со големи димензии – Позадински банер за...

  Покани

  Печатење на покани во различни големини со фул колор. – со сјај и мат ламинација – хартија со различна дебелина – свадбени...