Отворени работни места за позиција

Графички дизајнер: 

 • Дизајн и графичко уредување на рекламни материјали и останати маркетинг и промотивни материјали

 • Подготовка на припреми за печатење

 • Креативност

 • Високо познавање на Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign

 • Искуство во дигитален маркетинг

 • Флексибилност и подготвеност за работа со кратки рокови

 • Висок степен на одговорност и посветеност на работата

 • Комуникативност

 • Тимска работа

 • Професионалност

 • Желба за учење и надградување на знаењето

Tехнички оператор:

 • возачка дозвола за B категорија

 • Висок степен на одговорност и посветеност на работата

 • Комуникативност

 • Тимска работа

 • Професионалност

Може да испратите Ваше CV на нашиот маил info@topprint.mk со назнака

РАБОТНО МЕСТО