Related posts

Папки

 Печатење на папки на 300гр. хартија во колор со сјај или мат пластифицирање. Можност за еднострано и двострано печатење.

Беџ

Изработка на беџ со димензија од 58mm и 38mm со дизајнирана површина. – метална основа и метална игла