Home / Фотокопирање и скенирање

Фотокопирање и скенирање

Related posts

Постери

Печатење на постери на хартија (150гр., 200гр., 300 гр., ) мат и сјај до А3+ формат во фул колор еднострано и двострано.

Ваучери

Печатење на ваучери во различни големини во фул колор. – со сјај и мат ламинација – хартија со различна дебелина – ПВЦ фолија...

CD и DVD

Печатење на CD и DVD режење на истите и изработка на омот од хартија + пластична опаковка.