Related posts

За Нас

Топ Принт е формирана 2011 година и до сега соработуваме со сериозни, постојани клиенти. Фирмата е ориентирана кон дигиталниот печат и графичкиот...

CD и DVD

Печатење на CD и DVD режење на истите и изработка на омот од хартија + пластична опаковка.        

Беџ

Изработка на беџ со димензија од 58mm и 38mm со дизајнирана површина. – метална основа и метална игла