Related posts

Брошури

Печатење на брошури во различни големини во фул колор. – со сјај и мат ламинација – хартија со различна дебелина.

Беџ

Изработка на беџ со димензија од 58mm и 38mm со дизајнирана површина. – метална основа и метална игла

CD и DVD

Печатење на CD и DVD режење на истите и изработка на омот од хартија + пластична опаковка.        

Папки

 Печатење на папки на 300гр. хартија во колор со сјај или мат пластифицирање. Можност за еднострано и двострано печатење.