Related posts

Дома

Отворени работни места за позиција Графички дизајнер:  Дизајн и графичко уредување на рекламни материјали и останати маркетинг и промотивни...

Папки

 Печатење на папки на 300гр. хартија во колор со сјај или мат пластифицирање. Можност за еднострано и двострано печатење.