Ласерско сечење

untitled-1Ласерско сечење на плексиглас со
различна дебелина и боја.
– сечење по дадена форма
– гравирање
– изработка на 3D букви, симболи,
лого…

Related posts

CD и DVD

Печатење на CD и DVD режење на истите и изработка на омот од хартија + пластична опаковка.