Related posts

Календари

Изработка на календари во фул колор. – столен и ѕиден календар со различен број на страници – со сјај и мат ламинација – со...

CD и DVD

Печатење на CD и DVD режење на истите и изработка на омот од хартија + пластична опаковка.